Veljekset Viitala JOUKKOLIIKENNELAIN (869/2009) § 48 mukainen LAATULUPAUS

  Tarjottavat liikennepalvelut

Veljekset Viitala Oy ajaa tilausajoja pääasiassa Pohjoismaihin ja Baltiaan. Tilausmatkat räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa kilpailukykyiseen hintaan. Itse matkan lisäksi voimme järjestää myös majoituksen, ruokailut ja pientä ohjelmaa. Pitkäaikainen kokemuksemme ja matkakohteitten laaja tuntemus ovat apuna matkanne suunnittelussa.

Koulujen lukuvuoden aikana liikennöimme reittiä Ikkeläjärvi – Kauhajoki - Ikkeläjärvi. Arvomme ovat turvallisuus, luotettavuus, hyvä palvelu ja näiden kehittäminen ja palvelemme kotimaassa kaikkia asiakasryhmiä.

Tiedottaminen

Valmismatkoista, reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme näillä sivuilla ja matkahuollon aikatauluissa tai suoraan asiakkaalle. Lisätietoa palveluistamme saa näiltä sivuilta, puhelimella, sähköpostilla tai palautelomakkeen avulla. Vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja pyrimme täyttämään asiakkaan toiveet.

Osaava henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita ja koulutamme heitä tarvittaessa.

Kalusto

Meiltä löytyy 7 linja-autoa, joissa on tilaa 16-58 matkustajalle. Kaikki autot ovat ilmastoituja. Isommissa autoissa on mm. WC, pöydät ja mahdollisuus elokuvien katselemiseen matkan aikana. Hyvin varustetuilla ja nykyaikaisilla autoillamme pidempikin matka sujuu mukavasti ja turvallisesti. Kaikkiin tarpeisiin löytyy sopivan kokoinen auto tai useampia autoja. Autot ovat aina katsastuskuntoisia, siistejä ja hyvin soveltuvia reitti- sekä tilausajoliikenteeseen. Busseissa ei ole erikoisvarusteita liikuntarajoitteisten tarpeisiin, mutta kuljettajamme avustavat tarvittaessa. Mikäli ryhmässä on liikuntarajoitteinen henkilö, pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen, jotta voimme ottaa asian huomioon jo ennen matkan alkua.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyyttä mittaamme meille tulleen palautteen pohjalta. Kaikki palautteet käsitellään mahdollisimman nopeasti ja korjausta vaativat toimenpiteet tehdään välittömästi. Asiakaspalautetta otamme vastaan sähköpostilla, puhelimella (yhteystiedot etusivulla), palautelomakkeella ja tietysti kasvotusten tavatessa. Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Haluamme kehittää palvelujamme, joten asiakaspalaute on meille tärkeää!

Klikkaa kuvaa!
Iso bussi Matkalla voi katsella elokuvia... Hotelli helpotus Mika tyyrää Veljekset Viitala Veljekset Viitala Pikkubussi, 16 paikkaa Pikkubussi sisältä Levin reissu helmikuussa Ruokamessukuljetus